اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

خدمت سربازی اختیاری صحت دارد؟

سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اخبار منتشر شده مبنی بر خدمت سربازی اختیاری اظهار کرد: اخیرا در فضای رسانه‌ای و مجازی خبری در رابطه با ۵ساله و خدمت سربازی اختیاری از قول یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح است که با بررسی صحبت‌های نماینده فوق ملاحظه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره خدمت سربازی اختیاری توضیحاتی داد.


سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اخبار منتشر شده مبنی بر اختیاری شدن سربازی اظهار کرد: اخیرا در فضای رسانه‌ای و مجازی خبری در رابطه با ۵ساله و داوطلبانه شدن خدمت سربازی از قول یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح است که با بررسی صحبت‌های نماینده فوق ملاحظه می‌شود.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: ایشان صرفا از بررسی و اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی صحبت کرده است، اما بعضی از رسانه‌ها با توجه به سابقه موضوع به داوطبان شدن سربازی اشاره می‌کنند که در شرایط فعلی طرح چنین بحث‌هایی اصولا عاقلانه نیست.

 

این مقام ارشد نظامی تاکیید کرد: در طرح فوق چیزی به عنوان داوطلبانه یا ۵ ساله شدن سربازی وجود ندارد و این موضوع تکذیب می‌شود، بلکه این طرح به دنبال راهی برای تامین منابع مالی جهت افزایش حقوق سربازان است.

 

وی با بیان اینکه راه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد، تصریح کرد: سربازان غایب تا زمانی که خودشان را جهت سربازی معرفی نکنند، برای دریافت کلیه خدماتی که در کشور دریافت می‌کنند مانند گواهینامه ، تعویض گواهینامه، تعویض پلاک خودرو، ثبت اموال، ثبت شرکت و... باید جریمه پرداخت کنند.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: این پول صرف سربازان می‌شود تا غائبین مجبور به معرفی خود شوند و این طرح عملا تشدید مجازات مشمولان غایب است.

 


سردار کمالی با بیان اینکه این طرح عملا تشدید مجازات مشمولان غایب است، خاطرنشان کرد: به جوانان تاکید می‌شود اصولا به این شایعات توجه نکنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار